adviseren
bemiddelen
onderhandelen
verdedigen


Wij kunnen voor u zoveel
meer doen dan enkel uw zaak
pleiten voor de rechtbank.
Wacht niet tot een probleem
escaleert om een advocaat
om raad te vragen.
Voorkomen is beter dan genezen.
Soms is een brief of een gesprek
met een advocaat al genoeg om
een vervelende situatie op te lossen.
Ga dus op tijd naar een advocaat!
Niet alleen als een conflict dreigt,
maar ook als u andere problemen
van juridische aard heeft.

Gabriël Lenaerts
Ere-advocaat
Mr. Gabriel Lenaerts (°1942) studeerde in 1968 af als doctor in de Rechten aan de de KU Leuven. Na zijn stage bij de eerste advocaten-associatie van Limburg, Mrs Geyskens en Vandeurzen, begon hij begin jaren ‘70 zijn advocatenpraktijk in Maaseik. Gedurende 10 jaar doceerde hij recht aan de provinciale school voor bestuurswetenschappen in Hasselt. Hij is ere-advocaat en ere-plaatsvervangend Vrederechter. Hij was tevens voorzitter van de Ronde Tafel 76 en 41 club te Bree en is lid van Lions club Maasland.

An Lenaerts
advocaat
Mr. An Lenaerts (°1975) behaalde in 1998 haar licentie in de Rechten aan de KU Leuven. In haar laatste opleidingsjaar verbleef en studeerde ze aan de Université Montesqieu van Bordeaux in het kader van het Erasmus uitwisselingsprogramma. Zij vatte haar stage aan bij Adlex Advocaten te Genk alwaar zij een algemene opleiding genoot. Sedert januari 2008 maakt zij voltijds deel uit van Lenaerts Advocaten. Zij wordt door de Arbeidsrechtbank regelmatig aangesteld als schuldbemiddelaar.

Tom Lenaerts
advocaat en plaatsvervangend vrederechter
Mr. Tom Lenaerts (°1973) studeerde eerst in Antwerpen (UFSIA) en daarna aan de KU Leuven. Na zijn studies liep hij stage bij Mr. B. Bekkers en bij Adlex Advocaten. Sedert 2002 maakt hij deel uit van Lenaerts advocaten. Hij is lid van diverse verenigingen en sedert 2008 plaatsvervangend Vrederechter in Maaseik.

Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkerlijker te maken. Lees meer